spacer

Wellness ohjelmapalvelut

ELÄMYS ENSIAPUKURSSIT

Talven pimeinä iltoina on hyvä opetella taitoja sisällä. Taatusti toiminnalliset koulutukset voivat kestoltaan olla 1 – 8 tuntia. Opettelemme ensiavun perusasioita kouluttajan johdolla hauskaa menetelmää käyttäen. Tästä on mahdollista saada myös virallinen ensiapukortti. Sopii myös kokouksen välipalaksi. Ei luentoja vaan toimintaa!

Kesto 1 – 8 tuntia

Hinta 40 – 130 eur tarjouksen mukaan.

RENTOUSTUSKELLUNTA

Märkäpuvut päälle ja kellumaan. Mahtavaa rentoutusta etenkin tähtikirkkaina elokuun iltoina. Puku päällä ei kylmä pääse yllättämään kellujaa. Uimme ensin pienen matkan keskelle järveä kellumaan. Ohjaaja on mukana koko ajan antamassa vinkkejä. Voidaan toteuttaa myös SUP laudoilla.

Kesto n. 1,5 tuntia

Hinta 55 eur / hlö

Suositellaan saunan yhteyteen

ELÄMYSPEDAGOGINEN TEAM BUILDING OHJELMA

Sopii yrityksille ja työyhteisöille yhteistyön kehittämiseen. koko päivän ohjelmassa teemme pieniä tehtäviä ja pohdimme tavoitteita yhdessä. sisältää etukäteis kartoituksen jossa suunnitellaan tavoitteita tulevalle päivälle. Kartoitus toteutetaan sähköpostikyselynä. Sopii esim. uuden työtiimin tutustumispäiväksi.

ohjelma ei ole fyysisesti vaativa. Toteutus yhden työpäivän aikana n. 8 tuntia.

min. ryhmäkoko 8 hlö

Hinta 120 eur / hlö

SUP – LAUTAILU TUNTI

Ohjattu SUP tunti järven aalloilla. Kylmemmällä kelillä osallistujille on tarjolla märkäpukuja. Kokeile uutta lajia vesillä. SUP laudalla seistään ja melotaan pystyssä pitkällä melalla. Sopii kaikilla ja on helppoa. Tämän kesän hittituote !

Kesto n. 2 – 3 tuntia

Hinta 49 eur / hlö

VÄLIPALAKSI LUENTOPAKETTI

Kokouksen yhteyteen on helppo järjestää viihdykettä toiminnallisella luennolla. Aiheen voi valita seuraavista:

Sukellusmatkat ulkomaille
Vuorikiipeily ja jääkiipeily
Retkeilyn rastikoulutus
Paintball elämyksenä

Luennot kestävät n. 45 min ja sisältävät videoita, kuvia ja kalustoesittelyjä. Luennon jälkeen on mahdollisuus kokeilla välineitä.

Hinta 290 eur / luento

RYHMÄYTYSVAELLUS

Metsämaastossa toteutettu elämyspedagoginen ohjelma. Vaellamme leirinuotiolle pysähtyen matkalla suorittamaan toiminnallisia tehtäviä. Paikasta riippuen nautimme nuotiolla makkarat ja mehut ennen matkaa kotiinpäin. Metsässä voimaantumiseen luottava Greencare ohjelma.

Hinta 29 eur / hlö

kesto min. 3 tuntia

POWER TEAM - OHJELMA

Ohjelma koostuu pienistä ryhmätyötä ja oivallusta korostavista tehtävistä. Tehtäviä ohjaajillamme on plakkarissa n. 300 kpl, joista valitaan ryhmälle sopivimmat. Ohjelma räätälöidään joka kerta ryhmän tarpeita vastaaviksi.

Ohjelma voi olla liikunnallinen tai rentouttava tarpeen mukaan. mukana mm. ihmishissi, leijuva keppi, ryhmäsukset ja suonylitys. Team building ohjelma pienoiskoossa.

Kesto 2 – 4 tuntia

Ryhmäkoko 7 – 40 hlö

Hinta 34 eur / hlö

SUP JOOGA / PUISTO JOOGA

Joogaohjaajamme Kirsi Laitinen vetää ryhmän liikunnallisen tason huomioiden rentouttavaa tai hiukan urheilullisempaa joogaa, joko lainehilla tai puiden katveessa. Sopii hyvin kokouksen lisukkeeksi kesäkaudella.

Kesto n. 1 tunti

Hinta puistojoogalle 29 eur / hlö

Hinta SUP joogalle 64 eur / hlö

KEPPIJUMPPA/ SAUVAKÄVELY

Ohjattua keppijumppaa ja sauvakävelyä Kartanon lähialueella. Voidaan toteuttaa hikijumppana ennen saunaa tai kevyempänä kokouksen välipalana. Sopii kaiken kuntoisille.

Hinta 25 eur / hlö

kesto n. 40 min

Vuokraustarjous Vesijetti + vesilelu

Ajankohtaista

 • Joulun aukiolo

  Olemme avoinna PE 21.12.2018 asti.

  Lue lisää
 • Verkkokauppa auki

  Olemme avanneet Seikkailukeskuksen verkkokaupan

  Lue lisää
 • Uuden vuoden aukiolot

  Uuden vuoden aattona olemme kiinni.

  Lue lisää
 • Seikkailukeskus avoinna koko vuoden

  Seikkailukeskuksen aukiolot muuttuneet

  Lue lisää